Μνημόνιο συνεργασίας και κοινωνικής προσφοράς Ένωση δυνάμεων μεταξύ Συλλόγου Θυάτειρα & Όλοι Μαζί Μπορούμε

Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021

Έναν ευρύτερο και ισχυρότερο κύκλο κοινωνικής προσφοράς, σχημάτισαν στις 9 Δεκεμβρίου 2021, ο «Σύλλογος Θυάτειρα» και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε υπογράφοντας ένα Μνημόνιο Συνεργασίας – ορόσημο για να ξεκινήσουν να επιτελούν μαζί μακροχρόνιο έργο με επίκεντρο τον άνθρωπο και τον ελληνισμό.

Έναν ευρύτερο και ισχυρότερο κύκλο κοινωνικής προσφοράς, σχημάτισαν στις 9  Δεκεμβρίου 2021, ο «Σύλλογος Θυάτειρα» και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε υπογράφοντας ένα Μνημόνιο Συνεργασίας – ορόσημο για να ξεκινήσουν να επιτελούν μαζί μακροχρόνιο έργο με επίκεντρο τον άνθρωπο και τον ελληνισμό. Τις υπογραφές τους σε αυτή την πρωτοβουλία που ενώνει την δύναμη των πολλών και δίνει ώθηση σε σημαντικές ανθρωπιστικές δράσεις έβαλαν χθες ο Πρόεδρος του ’’Thyateira Union’’ κ. Γιώργος Παπαγιαννόπουλος και ο Πρόεδρος του ’’Όλοι Μαζί Μπορούμε’’ κ. Ιωάννης Σπανολιός.

Ο κ. Παπαγιαννόπουλος , συνοδευόμενος από το ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου κα Σοφία Ευστρατίου και τον Πρωτοπρεσβύτερο Πατέρα Νικόλα Αλεξανδρή, μέλος του Δ.Σ., παρέδωσαν επίσης στον κ. Ιωάννη Σπανολιό την επιταγή των 5.244 ευρώ, ποσό που αναλογούσε για τις ανάγκες του προγράμματος ’’Όλοι Μαζί Μπορούμε’’ από το σύνολο των εσόδων της συναυλίας «Μαρινέλλα - Μάριος Φραγκούλης» στο Ηρώδειο τον περασμένο Σεπτέμβρη. Η μεγάλη επιτυχία αυτής της συναυλίας έδωσε στον Σύλλογο Θυάτειρα την δυνατότητα να στηρίξει τους πυρόπληκτους στη Βόρεια Εύβοια με υγειονομικό υλικό αξίας 3.600 ευρώ και με το σημαντικό ποσό των 30.000 ευρώ, τα οποία παραδόθηκαν την περασμένη εβδομάδα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο υπέρ του ειδικού λογαριασμού πυροπλήκτων του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι.Μ. Χαλκίδος.