Σύλλογος «Θυάτειρα»: Δωρεά στο Ιπποκράτειο ΓΝΑ

Η κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο Ελληνική βιομηχανία ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. πραγματοποιεί Δωρεά 10.000 ευρώ στο Σύλλογο Θυάτειρα για ιατρικό εξοπλισμό του Ιπποκρατείου Γ.Ν.Α.

Σε ανταπόκριση αυτής της πράξης, σε  κλίμα βαθιάς συγκίνησης και συνάμα μεγάλης ικανοποίησης καθώς ο σκοπός είναι ιερός,  ο Σύλλογος παρέδωσε  στα γραφεία της εταιρείας ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε  το έργο τέχνης που ο Λάζαρος Μαράβας δώρισε στο Σύλλογο Θυάτειρα στα εγκαίνια της έκθεσης τέχνης του καλλιτέχνη «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ», που πραγματοποιήθηκε στο CITY LINK, από τις 19 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 23 Ιανουαρίου 2022.

«Το Λονδίνο», ένα ιδιαίτερο έργο του μοναδικού εικαστικού, ήταν η επιλογή του Λάζαρου Μαράβα αρχικά για να τιμήσει τον Σύλλογο και τον σκοπό, αλλά όπως εκτυλίχθηκε και την κοινωνική ευαισθησία της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.,  που ήταν η πρώτη από τον  χώρο των επιχειρήσεων που αποφάσισε να ενισχύσει τη δράση μας για την αναβάθμιση του ΕΣΥ και πιο συγκεκριμένα του Ιπποκρατείου Γ.Ν.Α.

Κατά την τελετή παράδοσης του έργου στις εγκαταστάσεις  της εταιρίας , ο πρόεδρος του Συλλόγου Θυάτειρα Γιώργος Παπαγιαννόπουλος ευχαρίστησε θερμά τους κ.κ. Ανδρέα Μαυρουδή και Ιωάννη Κουφοπάνο της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε, για την μεγάλη συμβολή στο όραμα του Συλλόγου να παρέχει τη μέγιστη δυνατή αρωγή όπου υπάρχει ανάγκη και να στηρίζει τον συνάνθρωπο σε δύσκολες στιγμές.

Ο κ. Γιώργος Παπαγιαννόπουλος σημείωσε ότι «…οι συμβολισμοί από την Ένωση ενός καλλιτέχνη κι μιας  μεγάλης βιομηχανικής δύναμης  σε μια πράξη αλληλεγγύης και αγάπης συνθέτουν ένα  ηχηρό μήνυμα  ότι η Ένωση της Δύναμης των Πολλών του Συλλόγου Θυάτειρα, μπορεί να αλλάξει τον κόσμο μέσα από πρωτοβουλίες ουσίας όπως κι αυτή,  που τα έσοδά της θα βοηθήσουν στην αγορά – αναβάθμιση του ιατρικού εξοπλισμού ενός δημοσίου νοσοκομείου αναφοράς όπως είναι το Ιπποκράτειο Γ.Ν.Α.».