Για ακόμη μία φορά ο Σύλλογος Θυάτειρα τιμά την ιστορία του!

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022

Η συγκλονιστική ανταπόκριση όλων στη φιλανθρωπική συναυλία Μαρινέλλας και Μάριου Φραγκούλη, η οποία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Θυάτειρα στις 19/07/2022 στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων Καβάλας μετουσιώθηκε σε έμπρακτή στήριξη της περιοχής. Για ακόμη μία φορά, ο Σύλλογος Θυάτειρα τιμά την ιστορία του ενισχύοντας την τοπική κοινωνία και οικονομία των Κρηνίδων Καβάλας με την αγορά δυο απινιδωτών.

O Σύλλογος Θυάτειρα τιμά την ιστορία του ενισχύοντας την τοπική κοινωνία των Κρηνίδων  Καβάλας!

Η συγκλονιστική ανταπόκριση όλων στη συναυλία Μαρινέλλας - Μάριου Φραγκούλη, με φιλανθρωπικό σκοπό, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Θυάτειρα στις 19/07/2022 στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων Καβάλας μετουσιώθηκε σε έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Ο Σύλλογος Θυάτειρα επισκέφτηκε αρχικά τον Περιφερειάρχη Καβάλας κ. Αλέξη Πολίτη και εν συνεχεία με τη συνοδεία της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κα. Ευγενίας Φιλόσογλου, τα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων - ΟΕΒΕΚ Ν. Καβάλας.  Έπειτα από πρόταση των Προέδρων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων - ΟΕΒΕΚ Ν. Καβάλας και του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων, ο Σύλλογος Θυάτειρα προέβη στην αγορά δύο απινιδωτών από κατάστημα στην περιοχή της Καβάλας, με σκοπό την παράλληλη ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Με επιτυχία λοιπόν, την Παρασκευή 09/09/2022, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θυάτειρα κ. Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων - ΟΕΒΕΚ Ν. Καβάλας κ. Θεόδωρος Χατζηχρήστος και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων κα. Ευγενία Φιλόσογλου, παρέδωσαν όλοι μαζί τους δυο απινιδωτές στον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη, ώστε να μεριμνήσει για την τοποθέτησή τους σε δημόσιους χώρους στις Κρηνίδες καθώς επίσης και την οργάνωση συντήρησής τους.

« Τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, η βοήθεια και η υποστήριξη προς τους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας είναι πολύτιμη κι ανεκτίμητη.

Η λέξη που χαρακτηρίζει τον Σύλλογο Θυάτειρα - και στα αγγλικά 𝗧𝗛𝗬𝗔𝗧𝗘𝗜𝗥𝗔 𝗨𝗡𝗜𝗢𝗡 - είναι η ΕΝΩΣΗ, η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ!”

Ως εκ τούτου, συζητήσαμε με τον Δήμαρχο Καβάλας το ενδεχόμενο έναρξης συνεργασίας του Συλλόγου Θυάτειρα με τον Δήμο, με στόχο την θεσμοθέτηση μιας εκδήλωσης που θα τιμά την συμβολή αυτού του τόπου στην εξάπλωση του Χριστιανισμού στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς επίσης και το γεγονός πως η ιστορία του συνδέθηκε με την ίδρυση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας!»