«Ένα Μπιμπερό και μια Ανθοδέσμη»

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023

Ξεκινάμε τις εκδηλώσεις της νέας χρονιάς δημιουργικά και πρωτοποριακά, με μια θεατρική παράσταση που φέρνει κοντά και ενώνει διαφορετικές γενιές μεταξύ τους και συμβάλλει μέσω μιας φιλανθρωπικής δράσης για την τρίτη ηλικία, στη διαμόρφωση της αντίληψης των νέων πως υπάρχει η δυνατότητα να στηρίζουμε το συνάνθρωπό μας που βρίσκεται σε ανάγκη με ανεκτίμητες πράξεις αγάπης.

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                           

Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Πάνος Βλάχος με μία έμφυτη έφεση στην οξυδερκή σάτιρα, μας καλούν σε μία βραδιά γέλιου μετά μουσικής και ζωντανής ορχήστρας στο Θέατρο Παλλάς την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 στις 8:30μμ.

Δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες που ανήκουν σε διαφορετικές γενιές συναντιούνται και ως συμπρωταγωνιστές σε μια και μοναδική παράσταση προσεγγίζοντας επί σκηνής τη σχέση των δυο φύλων με όρους αναπάντεχης κωμωδίας. Ο καθένας μέσα από το δικό του κόσμο επιχειρηματολογεί και μας παρασύρει σ’ ένα σύμπαν γεμάτο παιγνιώδες, σαρκαστικό αλλά και ευθύβολο χιούμορ για να καταλήξουν, παρά τις διαφορές τους, στο σβήσιμο της διαχωριστικής γραμμής ανάμεσά τους.

Για το έτος 2023, επικεντρώνομαστε σε δράσεις στήριξης των ατόμων τρίτης ηλικίας. Ένας από τους βασικούς σκοπούς του Συλλόγου μας είναι και η προστασία ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι τα άτομα τρίτης ηλικίας που η διασφάλιση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους συνιστά πρωταρχική υποχρέωση κάθε σύγχρονου κράτους, αλλά και ηθικό χρέος όλων μας. Για τον λόγο αυτόν λοιπόν προσφέρουμε τα έσοδα της παράστασης «Ένα Μπιμπερό και μια Ανθοδέσμη» για τη στήριξη των αναγκών της Στέγης Γερόντων «Άγιοι Ανάργυροι» του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Παγκρατίου.

 

Διοργανωτής: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑ 

Εκτέλεση Παραγωγής: Queen Bee Drama Music Art

Διεύθυνση Παραγωγής: Στέφανος Οικονόμου

Κείμενα - Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος

Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης

Μουσική Διεύθυνση: Βάιος Πράπας

Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου

Κουστούμια Φωτογράφισης: Νικόλ Παναγιώτου

Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης

Graphic design: ITW Global

Social Media: AS Media 

Χορηγός Επικοινωνίας: MEGA

Πρωταγωνιστούν: Λάκης Λαζόπουλος, Πάνος Βλάχος

 

 

Η προπώληση ξεκίνησε! Κλείστε τα εισιτήριά σας μέσω της Viva.gr στο ακόλουθο link:  https://www.viva.gr/tickets/theater/ena-mpimpero-kai-mia-anthodesmi/

ΓΙΑ VIP ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΥΑΤΕΙΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ +30 6936767297 Ή ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ [email protected]