Ο Σύλλογος Θυάτειρα στο πλευρό των πυρόπληκτων της Βόρειας Εύβοιας

Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Σύλλογος Θυάτειρα διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία τη συναυλία Μαρινέλλα - Μάριος Φραγκούλης στο Ηρώδειο για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές

Μια μαγική βραδιά με τους δύο κορυφαίους ερμηνευτές, τη Μαρινέλλα και τον Μάριο Φραγκούλη, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Ηρώδειο, στην πιο μελωδική συναυλία της χρονιάς, που διοργάνωσε o Σύλλογος Θυάτειρα με τεράστια επιτυχία, για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης, εμφανώς συγκινημένοι για την ενθουσιώδη υποδοχή που τους επιφύλαξε το κοινό, βρέθηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή μαζί και μοιράστηκαν ανυπέρβλητες μελωδικές στιγμές με τους θεατές, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, που θα μείνει ανεξίτηλη σε όλους όσους είχαν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν την θέση τους μια και τα εισιτήρια είχαν από καιρό εξαντληθεί.

Ο Σύλλογος Θυάτειρα, ευαισθητοποιημένος πάντα στα εθνικά θέματα, κινητοποιήθηκε άμεσα για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πυρκαγίες. Μια εθνική τραγωδία, που δεν άφησε κανέναν Έλληνα ασυγκίνητο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ο Σύλλογος Θυάτειρα ένωσε τις φωνές όλων των Ελλήνων μαζί με τις σπουδαίες φωνές των σημαντικών καλλιτεχνών μας, της Μαρινέλλας και του Μάριου Φραγκούλη για αυτό τον ιερό σκοπό!

Στον σύντομο χαιρετισμό του στο Ηρώδειο και λίγο πριν από την έναρξη της συναυλίας, ο Ιδρυτικός Πρόεδρος του Συλλόγου Θυάτειρα, κ. Γιώργος Παπαγιαννόπουλος τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη και τόνισε ότι «η Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας στηρίζει το έργο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Νικήτα, που έχει αναλάβει την διαποίμανση τουλάχιστον 100 κοινοτήτων στην Μ. Βρετανία και την Ιρλανδία, με ελληνικά και κατηχητικά σχολεία σε ένα ποίμνιο που αριθμεί πάνω από 500.000 Έλληνες από την Κύπρο κι από την Ελλάδα».

Το Κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων Νικήτα για να βοηθήσουμε την πατρίδα έγινε πράξη στο Ηρώδειο… «Η λέξη που χαρακτηρίζει τον Σύλλογο Θυάτειρα - και στα αγγλικά 𝗧𝗛𝗬𝗔𝗧𝗘𝗜𝗥𝗔 𝗨𝗡𝗜𝗢𝗡 - είναι η ΕΝΩΣΗ, η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ…και με αυτήν την συναυλία προσφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ».

Ο Σύλλογος Θυάτειρα ευχαριστεί του Χορηγούς, τα Αρωγά Μέλη, τα Μέλη, τους Υποστηρικτές και τους Φίλους καθώς και όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης συναυλίας, και τους χιλιάδες Θεατές που στήριξαν εμπράκτως την επίτευξη των σκοπών του, ενισχύοντάς την υλικά και ηθικά, ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε σημαντικό ανθρωπιστικό έργο.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους δύο σπουδαίους καλλιτέχνες, τη Μαρινέλλα και τον Μάριο Φραγκούλη, που συνετέλεσαν με την σπάνιας αισθητικής παρουσία τους που θα την θυμόμαστε για πολλά χρόνια, να προβληθεί ο Σύλλογος Θυάτειρα ως μια ακόμα γέφυρα που συνδέει την πατρίδα μας με τους Έλληνες του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά κι απανταχού της γης!

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑ

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΣΚΑΪ ΤV ΣΚΑΪ Ραδιόφωνο COSMOTE TV Μουσικός 98,6