Ο Σύλλογος Θυάτειρα δίπλα στην τρίτη ηλικία

Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023

Με χαμόγελα ευτυχίας και ζεστές αγκαλιές γέμισε το τραπέζι αγάπης που έστρωσε πριν λίγες μέρες για 150 ηλικιωμένους ο Σύλλογος «Θυάτειρα»
στο εστιατόριο Μαντρί στη Γλυφάδα. Μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα υπό τους ήχους της μουσικής, του γέλιου και του τσουγκρίσματος των ποτηριών,
ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Θυάτειρα», κ. Γιώργος Παπαγιαννόπουλος και τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου, Μαρία Τσίφτη, Έφη Κοσσυβάκη,
Δρ.Βαρβάρα Γελαδάκη, Νίκη Μαρώση, Τζένη Σκιά, Χριστίνα Μεταξά, Μάρια Τάτση, Π. Νικόλαος Αλεξανδρής μοίρασαν δώρα εκ μέρους του Συλλόγου
και αντήλλαξαν ευχές με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και το προσωπικό μονάδων φροντίδας της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Δηµόπουλος και η    Περιφέρεια Αττικής, στάθηκαν αρωγοί στο έργο μας και από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν με θέρμη και ιδιαίτερη ευαισθησία αυτό το εγχείρημα του Συλλόγου.

Ο κ. Γιώργος Δημόπουλος κατά την παρουσία του στο γεύμα αγάπης δήλωσε ότι δεν είναι μόνο καθήκον όλων μας, αλλά και ιερή υποχρέωση και αγάπη να παρέχουμε στους ανθρώπους της προηγούμενης από εμάς γενιάς το μέτρο ευημερίας που είχαν σε μικρότερη ηλικία.


Ωστόσο, η επιτυχία του γεύματος αγάπης δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την πολύτιμη συνδρομή των φίλων και μελών του Συλλόγου «Θυάτειρα».

Η μεγάλη ανταπόκριση στο Pre-Christmas Brunch στο Athens Capital Hotel και τα έσοδα από τις πωλήσεις του γουριού που σχεδίασε αποκλειστικά για το Σύλλογο «Θυάτειρα» η γνωστή δημιουργός κοσμημάτων Έλενα Βότση συνέβαλαν σημαντικά στην πραγματοποίηση του γιορτινού αυτού γεύματος και στη διοργάνωση μιας ακόμα ξεχωριστής φιλανθρωπικής δράσης... «γιατί στους συνανθρώπους µας της τρίτης ηλικίας αξίζουν τα καλύτερα».

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα που για άλλη μία χρονιά επιλέξατε να στείλετε μέσα από το Σύλλογο «Θυάτειρα» ένα ισχυρό μήνυμα αγάπης και φιλανθρωπίας. Με το ίδιο σθένος, αφοσίωση και ευαισθησία θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά να στηρίζουμε τις ανάγκες των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας και να προσπαθούμε να διατηρήσουμε ζωντανό το χαμόγελο στα πρόσωπά τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Βάσια Τζοτζοπούλου για την ευγενική χορηγία των δώρων που προφέραμε στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας. 

 

Καλή Χρονιά με υγεία και ευημερία!