Η ένωση της δύναμης των πολλών

Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, καλωσόρισε στο Ηρώδειο τους υψηλούς προσκεκλημένους αλλά και τους χιλιάδες θεατές, οι οποίοι ένωσαν τη δύναμη τους για το μεγάλο σκοπό της συναυλίας: τη δωρεά των εσόδων της συναυλίας για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

Ο κ. Παπαγιαννόπουλος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην απώλεια του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, καθώς η είδηση του θανάτου την ημέρα της συναυλίας  προκάλεσε θλίψη στην παγκόσμια μουσική κοινότητα.

Παρουσία του σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Νικήτα, το  μεγάλο έργο του οποίου ο Σύλλογος ‘’Θυάτειρα’’ στηρίζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης, όπως και παρόντων θεοφιλέστατων, πανοσιολογιότατων, της πρώτης κυρίας της κυπριακής δημοκρατίας Άντρης  Αναστασιάδη, Υπουργών, Γενικών Γραμματέων, μελών του Συλλόγου και των χιλιάδων θεατών που κατέκλυσαν τον μαγικό αυτό χώρο ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα προσφοράς προς όσους έχουν ανάγκη.

Ο κ. Παπαγιαννόπουλος στην ομιλία του υπενθύμισε ότι "η ένωση της δύναμης των πολλών" είναι το υπέρτατο μήνυμα που υποστηρίζει ο Σύλλογος. ‘’Η ένωση της δύναμης των πολλών’’  επετεύχθη με έναν μαγικό τρόπο στις 3 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο στην σκιά της Ακρόπολης, του πιο σπουδαίου μνημείου της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Με δύο κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες, την Μαρινέλλα και τον Μάριο Φραγκούλη, οι οποίοι για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, ένωσαν τις φωνές τους για έναν βαθιά ανθρώπινο σκοπό.